2 de maig del 2014

Minicolònies 2014 - Dijous 1

A les cinc de la tarda ja estava tothom al carrer Lluïsa Dalmau, pares, mares, nens, avis, avies.... Els monitors han anat passant llista i hem anat pujant a l'autobús. Un cop hem estat tots dalt l'autobús ha arrencat i ens hem posat en moviment, la destinació Vallfogona de Riucorb. Hem marxat tots amb moltes ganes de passar quatre dies fantàstics. I durant el viatge de poc més d'una hora de duració hem fet bastanta xerinola i ens hem començat a conèixer.

Quan hem arribat al poble ens hem trobat amb una gran sorpresa, doncs resulta que a Vallfogona aquests quatre dies coincideixen amb la festa major!!!! Just quan hem baixat de l'autobús ens hem trobat a l'alcalde dalt del balcó de l'ajuntament que estava fent el pregó i com no podia ser d'altre manera ens ha donat la benvinguda i ens ha convidat a participar de tots els actes que tenien preparats per aquells quatre dies.

Després de sentir el pregó de l'alcalde ens hem posat a fer els típics jocs de presentació sempre tant necessaris per tal de conèixer-nos tots. Un cop acabats hem fet els grups i, ràpidament perquè no hi havia massa temps per perdre, ens hem triat un nom pel nostre grup. Aquesta vegada han sortit quatre grups, el dels petits que s'han posat els enxanetes, el dels segons petits que s'han anomenat els estelats, el nostre grup que ens diem els pa amb tomaquet i el dels grans que s'han posat per nom les senyeretes.

Tot seguit hem anat a triar llitera a les habitacions. A mi m'ha tocat la de dalt i he tingut molta sort perquè, tal com volia, a l'habitació estic amb tots els nous amics i amigues que he fet a l'autobús. Després de col·locar totes les coses a l'armari i desfer la motxilla hem baixat al menjador a sopar. Quina sorpresa ens hem endut tots quan hem sabut que la cuinera d'aquest any es la Fina. La mateixa que ens fa el menjar a l'escola i que, per cert, el fa boníssim..... La veritat es que estava patint una mica pel menjar ja que sóc una mica llepafils però ara ja respiro tranqil·la, doncs sé que m'agradarà tot.

Aquella nit despres de sopar feien disco móbil. Per tant, quan hem acabat de sopar hi hem anat i ens hem passat la nit ballant i xerrant amb els amics i les amigues. Les cançons que sonaven eren modernes (per fiii!!!!!) no com el dia del ball que sonen aquelles cançons que mare meva..... Encara que el dia del ball hi ha de ser, també m'agrada ballar amb parella i omplir el carnet de ball. Però un dia de festa boja també toca de tant en tant...

Quan s'ha acabat la disco ens hem anat a rentar les dents i ens hem posat dins el llit a punt per dormir. Si fos per mi ens estaríem tota la nit despertes però aquests monitors... ejem.... Després de jugar una estona amb les llanternes, menjar quatre xuxes i de fer una mica de xivarri ha vingut la Sònia i s'ha posat a cridar. Llavors tots hem fet silenci i mica en mica ens hem anat adormint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada