30 d’abril de 2014

Demà marxem....

Els monitors i monitores ens hem esforçat molts dies abans de demà, fins i tot mesos diria, perquè tot surti tal i com està previst. També esperem que els nens i nenes passin quatre dies en bona companyia i s'ho passin d'allò més bé. La veritat es que el dia abans de marxar tot són presses i nervis. Nosaltres estem una mica bastant nerviosos.

Aquest any anem amb cuinera pròpia, es a dir, no anem amb pensió complerta com acostumem a fer altres anys per tal de poder-vos oferir un preu més assequible. Creiem que la idea ha estat encertada ja que s'han apuntat bastants mes nens i nenes dels que teniem previst en un principi. Aquesta confiança que ens dipositeu ens fa mes forts i ens omple d'energia per tal de seguir millorant i fer les coses el millor que podem.

Bé, acabem donant-vos les gràcies a vosaltres pares i mares per un any més seguir confiant en nosaltres. I us donem les gràcies, també, perquè sense vosaltres això no seria possible. Potser algú encara es pensa que marxem de colònies pels diners o per qualsevol altre cosa que us pugueu imaginar però tot això es fals. Ara intentaré que us feu una petita idea de perquè ho fem tot això. Nosaltres no cobrem ni un duro per anar de colònies. Nosaltres anem de colònies perquè ens agrada, ens omple i ens fa feliços. Normalment per anar-hi molts han de sacrificar dies de vacances, i ho fan a gust!!! Què dir de les hores de temps lliure invertides per preparar-ho tot, són incalculables. Però quan acabes les colònies i mires enrere els quatre dies, la setmana o els dies que siguin i et pares a pensar en totes les rialles, converses i tot el que has viscut envoltat d'una gent que no canviaries per res del món, envoltat d'una gent que realment t'omple i et fa feliç. AIXÒ NO TE PREU. Per tant pares i mares moltes gràcies per fer-nos feliços una vegada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada