12 de gener del 2014

Mercat de Nadal i Marató

El cap de setmana del 30 i 31 ce novembre el Grup de Colònies ens han convidat a participar al Mercat de Nadal de Montbrió (el que abans era la Fira d'Entitats i Comerços).

Vam estar dins el pati de les monges venent loteria, pintant cares dels nens i nenes, venent una mica de marxandatge i oferint pinxos i beguda a qui en volgués. Val a dir que per nosaltres va ser tot un èxit ja que vam acabar existències de menjar i vam pintar més cares que no ens pensàvem. Moltes gràcies a tots els que vau col·laborar amb nosaltres ja que vam aconseguir guanyar uns diners que ens faran molt de servei de cara al 2014...

Una altre activitat solidària que vam dur a terme es la participació a la Marató de tv3. El Grup de Colònies ens van encarregar dur el bar del bingo que cada any organitza l'ajuntament per recaptar fons. Ja que ens havien encarregat de dur el bar haviem d'anar a comprar provisions. Doncs, quan vam anar a comprar el beure que vendríem pel bingo era justament el dia en que el Banc dels aliments va escollir per dur a terme el gran recapte d'aliments. Nosaltres com a grup social i solidari per naturalesa vam col·laborar tant com vam poder i els vam donar 10 quilos d'arròs. I per la cara que van posar les dues voluntàries que recollien els aliments vam entendre que havíem fet un bon donatiu...

El bingo es va desenvolupar com sempre i nosaltres anàvem fent la nostra feina al bar. Venent cafès, fantes i patates vam anar fent bossa i al final de la jornada el benefici del bar (120€) el vam destinar íntegrament a posar el nostre granet de sorra a la marató 2013.

Fins aquí les activitats d'aquests últims mesos. Com ja sabeu els mesos d'hivern estem una mica més parats que de costum, agafant forces per la temporada de primavera/estiu que es quan venen les colònies, mini-colònies i altres actes que requereixen molta mes energia i esforç per part nostra.

PD: Diumenge que ve (19/1/2014) es la festa major d'hivern de Montbrió i traurem el Peret i la Mandinga al cercavila habitual. Si voleu podeu venir a animar o a donar suport que nosaltres us ho agrairem moltíssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada