26 de gener del 2014

Festa Major de Sant Antoni

El cap de setmana passat va ser la festa major d'hivern de Montbrió. Nosaltres com tot el poble ens vam implicar al màxim en la festa.

El diumenge vam treure el Peret i la Mandinga a les 9:00!!! Perquè no sigui dit. Llavors vam anar a omplir la panxa a l'esmorzar de l'oli nou organitzat per la cooperativa i a la una del migdia vam començar el cercavila que ens duria cap a la plaça Catalunya. Aquesta plaça encara que no l'hagi construït l'ajuntament la inauguraven com a equipament pel poble. El Vicenç, com a alcalde, va explicar una mica la història de la construcció de la plaça i, quan va haver acabat de parlar, va tallar la cinta inaugurant la plaça oficialment. Llavors va ser hora de tornar els gegants cap a casa. Però no els vam guardar al nostre local com de costum. Els vam guardar a ca la Bargallona que ja feia temps que ens deia que els volia tenir a la seva entrada perquè així la canalla els pogués anar a veure sempre que volgués.

D'aquesta manera vam passar el matí de diumenge, menjant, fent poble i fent festa amb totes les altres colles geganteres del poble.

Val a dir que gràcies al Roger Filella i a l'Aleix Coll vam disposar de dues càmeres GoPro. Una la vam instal·lar al coll del Peret i l'altre la portàvem a la mà. Amb aquestes càmeres vam gravar tot el cercavila i vam fer un petit vídeo que podreu veure com sempre al nostre canal de youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada