3 de novembre del 2013

Trobada gegantera a Vinyols

La colla gegantera de Vinyols feia temps que volia organitzar una trobada. Finalment es van decidir a fer-ho el dia 5 d'octubre i, com no podia ser d'altre manera, van convidar el Peret i la Mandinga, els seus padrins.

Nosaltres encantats de la vida d'anar a fer-los una visita, així que el dia assenyalat vam carregar els cotxes i ens vam desplaçar cap a Vinyols.

Tan bon punt vam aparcar ja ens va rebre el cap de colla de Vinyols indicant-nos on podíem deixar els cotxes i on era l'esmorzar popular. Va ser un esmorzar de poble, dels que ens agraden a nosaltres. Pa torrat, embotit, fruits secs i vi per beure. Allí  mateix ja ens van recordar que el nostre nom era "Grup de Colònies Montbrió Vinyols". Vam riure una estona i després ens vam dirigir a l'esplanada on havíem aparcat.

Vam descarregar els gegants i els vam muntar, tot seguit, ens vam dirigir al passeig on havia de ser la plantada que era just al costat de l'esplanada on havíem aparcat i, per sorpresa nostra, no érem els últims a arribar...!!!

Quan hi vam ser tots va començar el cercavila. Vam fer un "tomb de ravals" a Vinyols. Vam passar pels carrers mes importants del poble i tot molt alegre i festiu com sempre son aquest tipus d'actes. Els bars del poble tenien preparat un petit refrigeri pels balladors que consistia en uns porrons plens de xampú i... alguna cosa mes :)

La ballada final va ser a la plaça de l'església i quan vam haver ballat tots ens van donar el record mes estrany i original que mai ens han donat a una trobada gegantera. Ens van donar un presseguer. Quan tothom va tenir el record vam "plegar veles" i vam tornar a Montbrió.

Des del grup de colònies estem molt contents del tracte rebut i esperem repetir en les pròximes edicions ja que ens ho vam gaudir molt.

El presseguer està plantat al tros d'un membre del grup. Quan faci els primers préssecs ja us convidarem.

Si vols veure algunes de les fotos que vam fer aquell dia clica aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada