26 d’agost del 2013

Colònies 2013 - Divendres 9

Aquell divendres pintava bastant bé. Com ja era habitual havíem viatjat de nit i, després d'esmorzar i felicitar a la Clara, ja que era el seu aniversari, el Professor ens va dir que ens trobàvem al 12 d'octubre de l'any 1492. Just quan Cristòfol Colom trepitjava per primera vegada el continent Americà.

Quan vam sortir de la casa ens vam trobar amb Cristòfol Colom parlant amb els natius americans. La tribu dels Hunga-hunga havien capturat la Mamba Negra una altra alumne perduda del Professor. L'acusaven d'haver robat un dels medallons sagrats del temps, concretament el de la pluja. I sense aquest medalló no plouria mai més.

Aquell dia ens vam barrejar tots i sense tenir en compte l'edat ens vam dividir en quatre grups. Que representaven les quatre tribus del territori. Al matí vam fer una roda de jocs d'aigua per honrar el déu de la pluja i vam acabar fent una guerra d'aigua on hi va haver un empat general.

Un cop dinats, cada tribu va haver de construir un tipi on passar la nit i refugiar-se de l'ira del déu que sense el medalló estava enfurismat. Per fer-ho cada tribu va haver de buscar el seu material per tots els jardins. Vam haver de buscar canyes per fer de bigues, cordes, cinta adhesiva, bosses de brossa per fer les parets i finalment la pista que ens deia exactament on havíem de construir el tipi.

Un cop vam tenir tot el material cada tribu es va posar a construir el seu tipi. Val a dir que aquí se'ns en va anar una mica de les mans. Les quatre tribus, la rosa, la groga, la carbassa i la blanca van fer una molt bona feina i cada tribu va donar el millor d'ella mateixa. I els tipis resultants ho demostraven. Eren sòlids, decorats i tots quatre eren realment espectaculars.

Quan vam haver sopat, les tribus, que ja tenien una part del medalló cadascuna van pensar: Perquè no puc tenir el medalló per la meva tribu només?? Ja que en tinc una part doncs puc anar a robar les parts que em falten a les altres tribus i completar el medalló. D'aquesta manera les quatre tribus es van declarar la guerra entre elles perquè totes volien el medalló per elles mateixes. D'aquesta manera va començar el joc de nit on cada tribu havia de defensar la seva part de medalló i alhora anar a robar les parts que els faltaven de les altres tribus.

Avui encara estaríem jugant si al final les tribus no s'aguessin adonat que d'aquesta manera no arribaríem enlloc. Al final les quatre tribus es van unir i van poder completar el medalló, aplacar el déu de la pluja i convèncer a la tribu Hunga-hunga que la Mamba Negra no havia robat res.

Amb la Mamba fora de perill i l'estabilitat del territori restaurada vam anar a dormir preparats per anar a rescatar l'últim alumne del Professor l'endemà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada