23 d’agost del 2013

Colònies 2013 - Dijous 8

Aquell dia ens vam aixecar amb una energia increïble, teniem moltíssimes ganes d'anar a rescatar en Mike d'aquelles horribles masmorres.

Quan vam haver esmorzat van tornar a trobar-nos en Robin Hood i els seus amics, i quan estàvem parlant tranquilament va aparèixer l'amo del castell, el Bruixot Maligne. Ens va dir que ens havia vist la nit anterior intentant assaltar el seu castell inexpugnable i que ens donaria una oportunitat de rescatar en Mike. Ens va citar aquella mateixa nit a les masmorres del seu castell i si aconseguíem sobreviure-hi ens deixaria marxar lliurement amb en Mike. Però ens va advertir que aquella seria una tasca molt perillosa i que els que no sortissin segurament no els tornaríem a veure mai mes. I després de dir-nos això se'n va anar volant amb la seva escombra.

En Robin Hood ens va aconsellar que aquell dia el dediquéssim a entrenar-nos ja que aquelles masmorres eren plenes de trampes, monstres, experiments, túnels, passadissos secrets i, en general, eren les mes perilloses del país.

Vam passar el matí i la tarda jugant a uns jocs per grups que ens van servir per entrenar-nos. Al matí jocs de punteria com ara tir amb arc, punteria amb llances i d'altres. I a la tarda jocs de força, per exemple curses de carros o lluita amb llances entre d'altres.

Un cop entrenats i sopats per grups vam fer camí pels voltants de la casa fins que ens vam trobar amb el Bruixot que ens va donar la benvinguda als seus jardins i ens va advertir que aquell era el punt de no retorn. Si seguíem endavant hauriem d'arribar fins al final. Com que estàvem molt entrenats vam seguir endavant i pels jardins ens vam trobar amb el xai diabòlic, després vam continuar i vam coincidir amb la bruixa del castell que ens va donar una poció feta de sopa de cal per contrarestar els efectes del Bruixot. Un cop vam haver begut la poció, llavors si vam deixar enrere els jardins i vam entrar a les masmorres. Dins hi havia els misteris mes esgarrifosos i les criatures mes llefiscoses que us podeu imaginar. Però entre tots vam aconseguir arribar al final i rescatar en Mike de les urpes del Bruixot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada