22 d’agost del 2013

Colònies 2013 - Dimecres 7

Resulta que quan estàvem esmorzant va aparèixer el Professor Garrabós i ens va explicar que aquell dia havíem viatjat mentre dormíem i havíem anat a parar a l'edat medieval, concretament a l'any 1217, època de cavallers, nobles, princeses, bandolers, bruixots, bruixes,......

Quan vam sortir de la casa ens vam trobar el Mike, l'alumne perdut del professor que s'havia fet amic del Robin Hood i la seva banda i estava disposat a tornar amb nosaltres i el Professor cap al present però de sobte van aparèixer dues bruixes que van raptar-lo i el van prendre cap al seu castell per sacrificar-lo a l'aquelarre que farien la pròxima nit que hi hagués lluna plena.

Quan van haver marxat el Robin Hood ens va dir que ens podrien guiar cap al castell però que durant el matí havíem de demostrar les nostres capacitats i el nostre valor per tal de poder recórrer el perillós camí fins al castell. 

Doncs així ho vam fer, vam estar fent uns jocs d'enginy, equilibri i intel·ligència durant el matí i un cop vam haver dinat ens vam dirigir a Biure de Gaià que és on les pistes ens senyalaven que hi havia el castell de les bruixes. El camí no va ser fàcil, hi havia multitud de paranys i proves per superar però vam arribar tots sans i estalvis ja que durant el matí ens havíem preparat a consciència. 

Abans d'emprendre l'assalt al castell vam sopar per agafar forces... Un cop sopats va aparèixer en Robin Hood i companyia i ens van dir que era impossible fer l'assalt per rescatar el Mike aquella nit. Ens hauriem d'esperar a l'endemà. Ens va fer molta ràbia i volíem provar-ho de totes totes però en Robin va ser taxatiu. Aquella nit no teniem res a fer. L'endemà hi hauria una possibilitat ja que les portes del castell estarien obertes per rebre totes les bruixes que assistirien a l'aquelarre.

Així doncs, amb la cua entre les cames i morts de ràbia, ja que en Mike hauria de passar una nit al calabós de les bruixes, ens en vam tornar cap a les Piles on teniem la casa per tal de descansar i recuperar forces per l'endemà intentar l'assalt definitiu al castell. Quan vam arribar ens vam trobar la casa tota decorada amb encens i espelmetes i cansats com estàvem de la llarga caminada ens vam estirar al llit i ens vam relaxar fins adormir-nos amb els massatges que ens feien els monitors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada