10 d’agost del 2013

Colònies 2013 - Dilluns 5

El Professor ens va dir que primer aniríem a buscar a l'Àurea que estava perduda a la prehistòria. Va fer els seus càlculs i vam viatjar amb la màquina recent arreglada del dia abans.

Un cop vam ser a la prehistòria ens vam dirigir a l'altre punta de casa pels jardins juntament amb el Professor cridant a l'Àurea per si ens sentia. Quan la vam trobar ens va dir que volia marxar, que allí no hi havia res, penseu que havia tirat tant endarrere en el temps que encara no existien ni els dinosaures. Quan ens disposàvem a anar cap a la màquina per tornar va aparèixer el Professor Vietnamita Palomita que amb la seva espasa bifurcada del futur va paralitzar el Professor Garrabós i l'Àurea, es va burlar d'ells i els va prendre la clau de la màquina perquè mai poguessin tornar al futur i així ell ocupar la plaça del Professor Garrabós a la universitat. 

Quan va haver marxat i la paralització va haver desaparegut el Professor ens va explicar que al futur les claus i els objectes d'aquest tipus tenen un sistema de seguretat que permet recuperar-los en cas de perdua. Aquest sistema consisteix en pronunciar una contrasenya en veu alta. Però ens va dir que ara no li venia al cap la contrasenya, però que tranquils que si recuperàvem les pistes que ell mateix havia deixat podríem saber la contrasenya. A partir d'aquí ens vam passar el matí buscant pistes, anant a llocs secrets, obrint càpsules frigorífiques del futur, corrent, rient i recuperant les pistes. Com que vam acabar relativament aviat vam poder retornar al nostre temps i anar a la piscina a refrescar-nos. A la tarda el professor ens va dir que estava fent els càlculs per esbrinar on havia anat l'Ian, el següent alumne que aniríem a buscar i que podíem fer el que volguéssim.

Doncs com que ens agrada tant ballar, cantar i anar a la piscina...... Perquè no fer-ho tot junt?? Vam agafar l'altaveu i vam anar a la piscina i vam fer dances dins l'aigua. Vam practicar les del futur que ens havia ensenyat el Professor i vam recordar les d'anys anteriors. Quan ens en vam cansar vam decidir que aquella nit fariem un concurs de talents. Ens vam passar la tarda practicant el ball i fent-nos les disfresses i, per fi, després de sopar, va arribar el gran moment. 

Les presentadores de la gala van ser el grup de les grans. I van anar sortint els cinc grups restants a fer les seves actuacions, els Makineros del temps van representar el Gangnam Style, els Futuristes l'anunci d'Estrella del 2010, les Picapedres el Pollet Piu, els Futur Machine Team la Barbie Girl i els Picapiles el Gat Rumberu... Tot va sortir rodat gràcies a les Futur Chiliguiris que van presentar la gala perfectament. Quan van haver acabat totes les actuacions de nens els monitors ens van dir la bomba de la nit.... Ells també havien preparat unes actuacions!!!!! Llavors van anar fent les seves actuacions que van ser la cançó del Tiburón, Te envio poemas de Carlos Baute, Salta sin parar de King Africa i La mayonesa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada