9 d’agost del 2013

Colònies 2013 - Diumenge 4

La nit va ser bastant moguda però per fi va arribar el matí i ens vam aixecar. Al bon dia va tornar a aparèixer el Professor Garrabós. I ens va explicar que havia estat revisant la màquina i que per poder fer-la funcionar necessitava unes peces que s'havien perdut durant l'explosió del dia anterior. Però que no ens poséssim nerviosos que aquestes peces desprenien unes radiacions i durant la nit havia triangulat la posició de cada peça, l'havia posat a un mapa del poble i ens va demanar que l'ajudessin a recuperar les peces i, de passada, ja que anàvem al poble recopiléssim tota la informació que poguéssim. També ens va dir que el passat era un lloc molt perillós i que per anar-hi ens havíem d'entrenar i que un cop tinguéssim les peces i mentre ell les muntava a la màquina ens havia preparat uns jocs que ens servirien d'entrenament per anar al passat.

Ens vam passar el matí fent la descoberta del poble i buscant les peces, vam dinar i durant la tarda vam estar fent els jocs que ens havien preparat. Un dels jocs era una guerra de pedra, paper, tisores, l'altre era una modificació del joc del mocador i l'últim va ser un "samurai" per grups i després la gran final on participaven els guanyadors de cada grup.

Ens vam anar a dutxar i just quan estavem sortint de sopar va tornar a sortir el Professor. Aquesta vegada estava molt content, estava contentissim, ens va dir que la màquina ja funcionava i que havia pogut esbrinar a quines èpoques estaven perduts els seus alumnes, però que avui ja era molt tard i que ja viatjariem demà. Llavors per passar el temps fins demà ens va proposar fer un intercanvi de folklore. Nosaltres li havíem d'ensenyar algunes danses i cançons del nostre temps i ell ens ensenyaria les cançons de moda de l'any 3714. Ens vam passar la nit ballant i cantant i així es com ens va passar el diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada