22 d’agost del 2014

Colònies 2014

Després de la llarga i habitual espera de cada any, per fi havia arribat el primer dissabte d’Agost. Tocava marxar de colònies i una hora abans ja es començava a notar moviment pel carrer Lluïsa de Dalmau. Poc a poc van anar arribant els nens i nenes acompanyats de pares, mares, avis i familiars que venien a acomiadar la canalla que estaria més d’una setmana fora de casa. Tot i que sabien que s’ho passarien d’allò més bé, els trobarien a faltar i, com és normal, patirien de valent!

Quan hi vam ser tots, vam començar el viatge amb autobús fins a la casa anomenada Cal Diable, a Pontons. Vam arribar després d’uns quants tombs i vam començar els tradicionals jocs de presentació. Va aparèixer en Harry Potter i ens va explicar que havíem fet cap a Hogwarts ja que sense saber-ho vam pujar a l’autobús màgic, i amb ell vam dur a terme els jocs. Una vegada la vergonya se n’havia anat i ens coneixíem els uns als altres, ens vam repartir per grups amb el Barret que tria i vam anar a les nostres respectives habitacions. Després d’un bon sopar, vam fer danses i cançons. Els monitors vam recordar les danses tradicionals i en vam introduir alguna de nova com Palance. Però, de sobte, van irrompre a la sala l’indesitjable Nasdeporc i els seus sequaços que a base d’encanteris van segrestar en Harry.

L’endemà va aparèixer en Dumbledore, i ens va dir que durant la setmana havíem de recollir certs objectes que ens ajudarien a batre en Nasdeporc per tal d’alliberar en Harry. I així ho vam fer, aquell mateix dia vam trobar un amulet de la sort a la descoberta de Pontons, a través de preguntes als vilatans i una mica d’astúcia. Quan va caure la nit, vam fer una gimcana amb diverses proves on cada grup vam guanyar un tros de mapa que conduïa al llibre d’encanteris.

Durant els següents dies vam continuar trobant objectes, a través de proves tan diverses com el tan odiat i estimat a la vegada “Túnel del terror”, els balls a l’aigua anomenats Aquagym, un dels millors concursos de talents de la història de colònies, un gran “Cluedo” per tota la casa on els nens amb preguntes als personatges havien de descobrir qui va robar els objectes aconseguits fins aleshores, la tradicional excursió de senyals de pista...
I així van anar arribant els objectes (i algun que altre bon consell) fins que vam omplir el bagul. Va arribar el dia de la batalla final i només quedava recollir les pedres de colors repartides pel pati de la casa perquè ens donessin energia per afrontar la gran batalla final. Carregats d’energia i del bagul d’objectes que ens ajudaria, vam anar a la recerca d’en Nasdeporc, seguint el soroll de la seva malèfica rialla. Una èpica batalla va tenir lloc al mig del bosc, on el Harry va poder vèncer gràcies a la nostra estimable ajuda i a la dels vencedors del torneig dels tres mags. A la nit, per celebrar l’alliberació del Harry, va tenir lloc el gran ball de gala on ens ho vam passar genial amb cançons actuals i les de tota la vida.


I així va arribar el dia més trist i més alegre a la vegada de les colònies, el dia que arriben els pares i mares i poc a poc s’emporten els nens i nenes cap a casa per a continuar les seves vides, però abans els vam ensenyar els balls del concurs de talents i també vam cantar l’hora dels adéus.  Per acabar, va tocar acomiadar-se dels monitors fins l’any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada