27 de juny del 2013

Festa major de Sant Pere

Els tres dies d'inscripcions que vam fer la setmana passada i l'altre ja han passat. Val a dir que van ser tres dies molt profitosos on hem pogut tenir un petit contacte amb tots els pares, mares, nens i nenes que vindran aquest estiu de colònies. Els dies que teniem destinats a fer-les eren aquells tres, però pels motius que siguin sempre hi pot haver algú que "es desperti" tard. Si es el teu cas, no et preocupis posat en contacte amb nosaltres ja sigui via mail, pel facebook o per on creguis convenient i segur que ho podrem solucionar.

Dit això, ara toca fer un parentesi festiu ja que aquesta setmana que ve serà la festa major de Montbrió. El Grup de Colònies com a colla gegantera també hi participa activament.

El divendres a les 10 de la nit plantarem el Peret i la Mandinga a la plaça de la vila.

Quan estiguem totes les colles geganteres plantades i la plaça plena de gent la M. Teresa Baiges farà el pregó que donarà inici a les festivitats.

La pregonera d'enguany es molt especial per nosaltres ja que va ser la fundadora del nostre grup. Des d'aquí li volem donar les gràcies i, per no allargar-nos massa, en una entrada posterior explicarem tota la història del grup, des de la seva fundació fins avui en dia.

Un cop estigui llest el pregó començarà el primer cercavila de la festa major. Ens acompanyaran les altres tres colles geganteres que tenim al poble i la música la tocaran els Foradats, que son un grup de grallers i timbalers locals creats per una iniciativa del lluert, i altres xarangues i grups de grallers de foravila.

L'endemà a la 1 del migdia farem una altre ballada de gegants a la plaça de la vila on ens tornaran a acompanyar els Foradats.

La festa s'allargarà fins diumenge dia 30 de juny amb molts i variats actes per a tots els gustos. Aquí simplement us hem esmentat els actes on participa el Grup de Colònies activament.

Molt bona festa major a tots i totes i us esperem a les nostres ballades de gegants ;-)

PD: Us deixem uns links d'interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada