20 de març del 2014

Xerricada 2014

El dia 15 de març vam fer la nostra festa, la Xerricada. Després de molts dies de preparació trucar aquí trucar allà per fi va arribar el dia. L'orquestra convidada va ser la Mitjanit que ja ens havia acompanyat en altres edicions. Tot va anar perfecte, vam tenir més afluència de gent que cap altre vegada i creiem que la gent ho va disfrutar molt.

Fem la festa en aquestes dates perquè considerem que a l'hivern quasi no hi ha oferta d'aquest tipus i la gent en te ganes, cosa que es confirma quan venen més de 600 persones. A nosaltres com a associació ens comporta moltes reunions i molta feina, tan prèvia com el mateix dia, però tot es veu recompensat quan veus a la gent que per un dia oblida els problemes i s'ho passa be.

La gent que et ve i et diu qualsevol comentari d'agraïment o veus cares que feia temps que no veies o gent que es pregunta, qui ho organitza? Els de colònies?!! Doncs anem-hi ni que només sigui a treure el cap i a col·laborar. Això es d'agrair, per tant moltes gràcies a tots els que vau venir i fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada